Forslag til menuer

Menuen er en vigtig del af ethvert arrangement, fest og fejring. Som kunde har du måske også dine egne ideer og drømme til den perfekte menu. Vi vil altid prøve at opfylde dine ønsker og kommer også med input derefter.

Herunder kan du se nogle forslag til menuer, som forhåbenligt kan virke som inspiration til netop dit arrangement!

Vi arbejder stærkt på at få tilføjet flere typer af menuer. Hvis du i mellemtiden har nogle spørgsmål til vores menuer, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os – se mere under kontakt os!

Menuen kan sammensættes efter din smag.
Forret: (Vælg 1 slags)
  • Laks (Variationer: Varmrøget laksemousse, syltet laks og laksetatar)
  • Tapas tallerken (2 x pølser og  2 x ost og garniture)
  • Bruchetta, 3 slags (Tomat og mozzerella, svampe a'la creme og chorichpølse)
  • Kalvecarpachio med parmesan, rucula og trøffel-lime marinade
  • Skalddyrs salat med æble-rødløgskompot
  • Jordskokkesuppe med torsk, toppet med krydderurtesalat
  • Vitelo Tonnato (Kalvefilet med tunsovs, kapers og brøndkarse)
*Hjemmebagt brød hører med til alle forretter.
Hovedret eller Buffet (Kød og Fisk): (Vælg 2 slags)
  • Kalveculotte med citron og timian
  • Lammeculotte med rosmarin
  • Oksefilet med timian
  • Nakkefilet, pulled pork style
  • Svinemørbrad med sennep og honning
  • Ølbraiseret svinekæber
  • Rosmarin- og hvidvinsbraiseret kalkun
  • Bagt laks med krydderurter og citroncreme
  • Torsksouffle med safran
Tilbehør til hovedret eller buffet: (Vælg 5 slags)
  • Små kartofler med grofthakket persille og sesam
  • kartoffelkompot med timian, rødløg og olivenolie
  • Kartoffelmos med bacon og rødløg
  • Perlebyg risotto
  • Kold kartoffelsalat med sennepsdressing
  • Brocollisalat med bacon
  • Tomatsalat med 4 slags tomatter, spinat og feta
  • Kålsalat med ærteskud, dild, kapers og æbler
  • Bagte rodfrugter med krydderurter
  • Cæsarsalat med hjemmelavede brødcroutoner og parmesanflager
  • Rødkålssalat med æbler, tranebær og hasselnødder
  • Vegetarlasagne med parmesansovs
  • Hvedekernesalat med grillede peberfrugter
  • Rødbedesalat med mandler, appelsin og honning
  • Pastasalat med soltørret tomatcreme, parmesan og basilikum
  • Bagte svampe med trøffelolie
Dressing / Tapenade til hovedret eller buffet: (Vælg 1 slags)
  • Tomattapenade
  • Coleslaw
  • Oliventapenade med trøffel
  • Pestodressing
  • Tzatziki
  • Humus
Sauce til hovedret eller buffet: (Vælg 1 slags)
  • Rødvinssauce
  • Svampesauce
  • Pebersauce

Dessert: (Vælg 1 slags)
  • Cheesecake med syltede bær
  • Pæretærte med kanelcreme
  • Æblekage med vanilje cremefraiche
  • Chokoladetærte med hindbærmousse
  • Brownies med valgfri is og frugt
  • Mazarinkage med chokolade og nødder
  • Rabarbertærte med hvid chokomousse
  • 3 slags ost med garniture
Forret:
  • Variation af laks (Laksemousse, lakserulle og syltet laks)
  • Rugbrødscroutoner, ærtepure og krydderurtesalat

Buffet:
  • Oksefilet med timian
  • Svinemørbrad med sennep og honning
  • Små kartofler med persille og sesam
  • Broccolisalat med bacon
  • Tomatsalat med 4 slags tomater, spinat og feta
  • Kålsalat med ærteskud, dild, kapers og æble
  • Bulgursalat med grillet peberfrugt og forårsløg
  • Rødbedesalat med mandler, appelsin og honning
  • Oliven tapenade
  • Svampesovs

Dessert:
  • Chokolademousse
  • Chokolade brownies med bær og sprødt
Buffet
  • Skalddyrssalat med æble- og rødløgskompot
  • Kalveculotte med timian
  • Små overbagte kartofler med krydderurter
  • Frikadeller
  • Kartoffelsalat med sennepsdressing
  • Rødkålssalat med æbler, tranebær og hasselnødder
  • Pastasalat med soltørret tomatcreme, parmesan og basilikum
  • Tomatsalat med feta og rucola
  • Pølsehorn
  • Rødvinssauce
Buffeten serveres med brød til
  Forret:
  • Tunmousse med rejer og flute

Buffet:
  • Culottesteg med rødvinssauce
  • Glaseret skinke
  • Grøn salat med peberfrugt og agurk
  • Pastasalat med oliven og feta
  • Tomatsalat med mozarella og ristede solsikkefrø
  • Flødekartofler

Dessert:
  • Brownie med blåbær, jordbær og mynte
  • Vaniljeis
  • Frugtfad med ananas, melon og kiwi
  • Blinis med krabbemousse og dild
  • Varmrøget laksemousse på ristet rugbrød
  • Æggerulle med koldrøget laks og urte-cremecheese
  • Kartoffelrøsti med rygeostcreme og kørvel
  • Tomat og mozarella sticks med pesto
  • Kyllingespyd med peanutcreme
  • Minitærter med bacon, porre og blue-cheese
  • Kalvefilet med estragonmayo
  • 2 slags brød med smør
Hovedret
  • Burgerboller med okse og kylling
  • Pomfritter eller bådkartofler
  • Frisk salat, tomater, agurk og rå og ristede løg
  • Diverse dressinger samt ketchup, sennep og remoulade

Dessert 
  • Softice ad libitum med diverse topping

Lukket for kommentarer.